Easter is here!

  2011-04-23 / 23:38:36 / Allmänt. /
Gårkvällen blev inte direkt som planerat istället för att vakna upp hos Ida som planerat vaknade vi upp hos mig, åkte hem till mig under kvällen , blåste upp två madrasser och skickade ner mina föräldrar satt på två awesome filmer och myste ner oss under täcket, vaknade upp dagen efter ida klagade på att hon legat i ett hål hela natten, sedan när dom gått härifrån blev det en snabbdusch sedan iväg till stenbrottet vid sunne där vi träffade min mormor och morfar + morbror , vi fikade och solade, kunde egentligen haft bikini på mig men trodde inte det var så vart som det var, var ju fan 26 grader, det är varmt det!
när vi kom hem tänkte jag egentligen lägga in detta inlägg men då fungerade inte vårat internet så det gick inte att göra något, var ju bjudna på middag hos mormor och morfar vid fem så vi gick dit ungefär på en gång när vi kom hem, sedan dess har jag varit där.
vi åt massa gott, spelade kubb och avslutade kvällen med "med andra ord" fick mig några skratt.. haha älskar min släkt.
"pappa - längst ner på jorden!
mamma- malmö! =D"
Morfar läser hatt fast det ska vara HAT!
"morfar- något man har på huvudet INTE mössa!
magnus- keps?
morfar- nej något annat du har på huvudet, gamla gubbar brukar ha det!
jag- morfar sen när kunde man ha hat på huvudet?"
har massvis med bilder från dagen, men ska upp och jobba imorgon från halv nio till typ fyra så måste komma i säng nu. hoppas ni allihopa har haft en underbar dag!
godnatt, pussssss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious