hon har allt jag aldrig kommer ha.

  2011-11-05 / 00:35:54 / Allmänt. /
loggar in på denna blogg tusen gånger om dagen och försöker starta ett inlägg men det slutar alltid med att jag loggar ut igen utan att skrivit ett ord. vad kan man säga jag har bloggtorka och har inget speciellt roligt att berätta.
Åkte till stockholm på Onsdagsmorgonen och skulle se rihanna med ida men hon ställde in, var riktigt besviken men sitter fortfarande och hoppas på att hon kan göra en extra konsert för dom som inte fick chansen att se henne!
Åkte hem torsdag och var med om en rolig innebandy träning, en av oss damer fick bli utklädd i vacker utklädnad. grymt jobb niclas! och för det mesta nu under lovet har jag tränat, tränar och tränar dagarna ut känns det som, men det gör mig inget för jag älskar det!
Imorgon följer jag därför med mitt gamla lag och hjälper dem för att dom är lite folk och det händer även under söndagen! och sen är ju lovet slut för den här gången och då blir det åter till skolan, sen i framtiden får vi se vilken skola men det kan vi ta mer sen om det blir aktuellt. Nu måste jag sova, ska försöka börja blogga igen!
tack jonna som alltid påminner. puss


Jonna

Haha ja jag måste ju puss <3

jag blir ledsen när du inte bloggar ju :(

2011-11-06 @ 08:53:32
URL: http://jonnnag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious