Det är dags att tagga.

  2011-09-30 / 23:48:40 / bilder. / 0 KOMMENTARER


igår var öp med på träningen för att skriva lite angående helgen och våran trupp, lite roligt! Vi har ju trotsallt fått oss en otroligt bra tjej som är 16 (alltså lika gammal som mig) och kommer ifrån Schweiz eller hur det nu stavas. gick in på ÖP och snodde bilderna för att göra inlägget lite roligare. Nu är det så att jag ska hoppa till sängs och jag kommer inte blogga först söndag/måndag pga. inget gratis internet på mobilen och att jag tar och åker iväg till Gävle med bästa brudarna imorgonbitti 08.30. så ni får ha en bra helg! pusss

30 september, 21.24

  2011-09-30 / 21:24:37 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Träffade upp tre fina tjejer på staden, skulle bege oss till eastern palace, kom dit klarade tyvärr inte av deras brytning på kinesiska så vi hann sätta innan vi förstod att buffén inte serverades först 17.00 , så då stack vi och åt munkar till förrätt! Och nu har vi bänkat oss i min soffa framför idol!


Två fina höst bilder!

  2011-09-30 / 14:22:07 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER


14.21

  2011-09-30 / 14:21:11 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Det är 16 nästan 17 grader ute om det bara kunde sluta blåsa skulle vädret vara perfekt.. Var nyss ute med sötnosen, han fick ta sig en liten längre promenad och det var han glad för, svansen upp i vädret hela vägen och var väldigt intresserad av alla dofter!
Nu ska jag skriva klart ett skolarbete så jag slipper göra det när jag kommer hem på söndag! Puss


Godmorgon sverige och dess underbara folk!

  2011-09-30 / 07:53:31 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Är redan klar för dagen och det är typ 35min tills bussen går, helt otroligt att jag är klar så tidigt!! Idag ska jag nog bara gå några timmar på skolan, antar att vi ska snacka om praktik platserna som vi kommer ha under fredagarna, går ju tyvärr inte att vara ledig varje fredag även om det skulle vara jävligt skönt det med!
Annars så är jag i jävligt mycket behov av massage, ska se ifall någon snäll människa kan göra det på mig, annars får ni ha en fin dag, för det ska jag ha!
Puss


Natti, natti mina fina läsare!

  2011-09-29 / 23:50:02 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Tänkte att jag skulle skriva ett litet nattinatt inlägg för er mina kära läsare!
Har haft en super träning och kände inte av min benhinnor ett dugg så jag ligger fortfarande med ett leende på läpparna! Efter träningen gick jag och katta ner och gymma, vi skrattade för det mesta men vi fick lite gjort också!
Kom hem och käkade majskolv hur gott är inte det då, nu blir det till att precis som igår se klart på Criminal Minds och sedan sova! Natti puss


18.01

  2011-09-29 / 18:01:52 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Så såg det ut för någon dag sen när jag satt och väntade på bussen i min ensamhet, det var fint höst väder! De senaste dagarna har det varit så himla blåsigt så det har inte varit ringt alls att gå ut! Är super pepp för snart ska jag åka och träna eller ja om en timme, riktig innebandy alltså!! Efter det ska jag gymma med katta, kommer bli intressant att se hur mkt hon orkar och inte jag haha! Hoppas ni får en fin kväll hurrni!


Adele - Set Fire To The Rain.

  2011-09-29 / 16:03:08 / musik♥ / 1 KOMMENTARER


Jag har det bra, mitt liv rullar på.

  2011-09-29 / 12:35:00 / bilder. / 0 KOMMENTARER





Idag jobbade vi med kroppsspråk på lektionen, haha. Jag tror inte att någon tog det riktigt seriöst, därav resultaten. Jag jobbade med Maryam som ni ser på bilderna, hon är faktiskt en rolig tjej , har typ aldrig sagt ett ord till henne eller hon till mig så vi fick som lära känna varandra också, det var ju trevligt. Slutade ju som sagt 11.40 idag tycker det är så sjukt skönt att sluta tidigt, så nu ska jag bara slappa och sedan blir det till att gymma efter min träning med Katta. Ska bli roligt. pusss

Godmorgon solstrålar!

  2011-09-29 / 07:40:57 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Klockan är just nu 07.38 och jag sitter här i fönstret och dricker juice, endast 14.7 grader ute och jag fryser redan!
Himmlen är grå och det blåser, dock väldigt glad med tanke på att jag slutar 11.40 idag! Så vi får höras då, puss!


If you ever feel lonely, just call me and I'll be there.

  2011-09-28 / 23:47:06 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Har äntligen hamnat i sängen och inte är jag själv heller utan min fina hund kom och la sig hos mig! Jag kommer somna snabbt inatt , underbart!
Börjar bli van med att ha tejpade ben, är jag en olycksfågel kanske?
Nu ska jag kolla klart på Criminal Minds sedan sova!


I do regret my mistakes.

  2011-09-28 / 18:45:35 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Hejsan, var inne på en väns blogg och såg att äntligen hade blogg.se fått sin app till iphone, är super glad för det, det har varit så tråkigt att bloggat när man inte kunnat haft bilder i inlägget och sånt! Men du funkar det och det är ju super! Just nu sitter jag och lyssnar på älskade Adele och har sjukt ont i armen , den är helt bedövad sen jag sov på den! Ska iväg på träning ikväll, kan dock inte träna än pga. Benhinnorna, men förhoppningsvis imorgon, snälla Gud gör mina ben bättre det skulle betyda hur mycket som helst! Puss


Everything was easier when were little kids..

  2011-09-28 / 08:03:13 / bilder. / 0 KOMMENTARER
nu har ju hösten dragit igång på riktigt, det är jätte kallt all day everyday!! när man vaknar upp på morgonen vill man bara vända på huvudet och somna om igen. Men tro mig inte fel, jag gillar hösten, egentligen gillar jag alla årstiden men hösten är så underbart mysig, när man kommer hem på kvällarna och man kryper ner under en filt i soffan och dricker varm choklad med vispad grädde!! yammie.
nu går min buss om 16 minuter så dax att börja fixa, hörs senare! puss
(bilderna är tagna ifrån weheartit!)

vad gott jag mår.

  2011-09-27 / 21:30:20 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

Idag åkte mina föräldrar iväg med våran vackra vovve som nu ska paras, kul att hon ska förlora oskulden vid tre årsålder då vann hon ju över mig.. nerå men det här kommer bli jätte bra vaplar innan julen så då blir det fullt hus 24/7, om jag överlever det återstå och se!
Inga föräldrar hemma så då bjöd mina föräldrar hem farmor , jag har ju en liten lillebror och om vi var hemma själv skulle vi nog döda varandra mer eller mindre. Ikväll hade vi en myskväll, farmor gjorde marängswisch och sen såg vi på hockey, luleå-färjestad. luleå vann med 2-0 så jag kommer sova jävligt gott inatt den saken är säker! ska nu dricka upp mitt te och sedan hoppa in i duschen! hörs imorgon, pusss

favorit killen, Gavin Degraw.

  2011-09-27 / 17:52:29 / musik♥ / 0 KOMMENTARER

We belong together


Follow Through


Chariot


I don't wanna be

pusss

modelljakten!

  2011-09-27 / 16:54:10 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER


missade ju starten av modelljakten igår pga. träning, så nu blir det till att checka in sveriges snyggaste kvinna och man live på kanal5 play. pusspusss


wanties!

  2011-09-27 / 13:02:22 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

allt ifrån hm i minibilder. vette fasiken vad som hände, men de går inte att få större.. slutade iaf vid tjugo över elva idag , tack anita för att du var sjuk. för nu kan jag gosa ner mig brevid belte och må asbra! pusspusss

Jib, Jib super Jib.

  2011-09-25 / 23:59:53 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER


/båda bilderna är tagna ifrån http://www.innebandyz.se/ //
drog som sagt till sporthallen och såg jibs herrar ha sin premiär match emot ö-vik, det blev så otroligt jämt även fast de ledde med mycket efter första. men sånt händer, de vann dock i sudden!
drog mig vidare emot krokom och fick se mitt kära 'nya' lag spela emot krokoms herrar, stolt över er tjejer!
nu ska jag sätta på one tree hill och peppa inför badet imorgon, kan livet bli värre. puss

Gavin Degraw - Cheated on me.

  2011-09-25 / 14:13:01 / musik♥ / 0 KOMMENTARER



There was another just like you
I loved her for so long
But I had poison on my mind
And I drove her into

Someone else's eyes
someone else's arms
Someone else's obvious moves
I'm a jealous guy
I hear people talk
And it isn't hard to believe
I think she cheated on me.


//drar snart iväg för dagen, hörs när jag kommer hem. puss//

I bet it sucks to be you right now.

  2011-09-25 / 13:15:05 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

hade en jätte bra kväll igår med min lilla pingla, åkte till maxi och köpte svullshit, hem dansade loss till dålig musik , tog kort och spela in filmer.. spelade även "med andra ord" with my parents , dom vann.. inte så konstigt jag och ida skrattade ju oss igenom hela spelet. senare under kvällen såg vi på "the family tree" tror jag den hette, den var så konstig så den var rolig. alltså den hade typ inte ens en handling!
nu har min lilla pingla åkt hem efter ett besök i våran källare och den är läskig om nått! kolsvart , byggd som en laburint och har galler förråd.. låter inte så läskigt men tro mig den är det.
ska nu börja göra mig i ordning, ska nämligen träffa felicia på staden och sedan drar jag på herrmatch med henne! sedan blir det till att dra mig emot krokom för då har mitt damlag träningsmatch mot krokoms herrar. JIB JIB SUPER JIB!
puss

film, vi är aldrig seriösa så ta oss inte som det heller.

  2011-09-24 / 21:14:06 / film. / 0 KOMMENTARER

/vi fular oss, hejdå för ikväll/

hänger med ida!

  2011-09-24 / 21:03:18 / bilder. / 0 KOMMENTARER




pusss

gammal bild, men är den inte vacker.

  2011-09-24 / 15:11:58 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
¨
ikväll kommer den brud och umgås med mig, länge sen vi gjorde något tsm på riktigt, vi ses mest bara för att vi fortfarande går på samma skola.
igår var begravning så klockan sex på morgonen for min familj emot hofors, aldrig roligt att missta en släkting men det var bäst för henne nu! vi lämnar det bakom oss och rullar vidare, kom hem och drog till en kompis , såg på film " music and lyrics" som är en av de bästa filmerna som gjorts.
och nu håller jag på att ta ner min stationära dator så jag får mer plats på rummet ska även ringa farmor och höra om hon vill köpa en garderob till mig sen ska jag väll fortsätta att städa tills jag ska ut och cykla iväg till maxi.
pusss

Onsdag morgon.

  2011-09-21 / 08:06:24 / dagens outfit. / 0 KOMMENTARER

godmorgon alla fina själar där ute. ännu en kall höstmorgon och jag ska dra mig emot skolan, satt på mig en stickad kofta jag köpte förra året på gina, den är asmysig dock väldigt varm, så jag lär ju dö på skolan!
Klockan 10.15 befinner jag mig hos en sjukgymnast och säkerligen får acepunctur eller vad sablars det heter. Ont tycker jag att det gör iaf, åtminstonde i benhinnorna men om dom ska bli bättre så är det de här jag får stå ut med!
nu måste jag trycka in en gummisnodd i käften för snart kommer bussen!
pusss

hejsaaaaaaaaaaaaan

  2011-09-20 / 17:18:53 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

men tjena allihopa, idag har jag serious day. eller? , har varit ganska oseriös mest hela dagen och har haft jädrigt roligt också, fick en lång lunch så jag pernilla och malin drog ner och till donken och mådde la gött, träffade ida efter ett par omvägar genom skolan, sen dess har jag hängt med henne fram tills nu då jag snart ska bege mig emot brunflo för att först kolla in systers träning och sedan kolla in JIBS Herrar. sjukt kul. ha det så bra hurrni!

-**-

  2011-09-20 / 08:09:33 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

- drar på skolan, ma höres!

Olin And The Moon - Not In Love.

  2011-09-19 / 23:29:17 / musik♥ / 0 KOMMENTARER

alltså gud, detta var ett tag sen! haha, minns det så väl, vi hade en såkallad pluggdag vilket ofta slutade med att vi gjorde annat som -ta kort!
har varit iväg och kollat in brudarna när dom lirat lite innebandy och själv har jag suttit och skrattat med engan på bänken, han är en bra tränare han!
Har fastnat för ett nytt gäng som heter - olin and the moon, såg dom när dom var med på oth. och nu har jag lyssnat vidare lite, och dom är väldigt bra faktiskt. ni får denna låt att somna till. pusss


älskade låt.

  2011-09-19 / 17:40:28 / musik♥ / 0 KOMMENTARER


Dreams
That's where I have to go
To see your beautiful face anymore
I stare at a picture of you
And listen to the radio
Hope
Hope there's a conversation
Where we both admit we had it good
But until then
It's alienation I know
That much is understood
And I realize

If you ask me how I'm doin
I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out
And I sit down
At a table set for two
And finally I'm forced to face the truth
No matter what I say
I'm, not over you

börjar blogga riktigt igen!

  2011-09-19 / 13:35:59 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

sitter på lektion med it-eleverna , endast grabbar plus en kille från min klass.. jag är alltså själv tjej med en massa killar som är nörd i data, förutom grabben i min klass och en annan från it, vi är normal people. hehe.
börjar längta till gympan nu, helt sjukt. rumpvärk har jag också. nu ska jag väll fortsätta att sitta vid facebook med tanke på att jag redan är klar med min uppgift. ni får ha en bra skoldag! puss

-

  2011-09-16 / 18:38:37 / Allmänt. / 2 KOMMENTARER

tänker på dig min vän.♥

fuck it.

  2011-09-14 / 23:27:39 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

-nu har dumma jävla benhinneinflamationen kommit tillbaka igen härligt.
ska lägga benet pressat mot spickmattan värma en rispåse chilla i sängen med en kopp varm te och mjök. och ett annat klagomål , min snoddskit hurts like hell.. haha , jag är en sån mes! godnatt på er!!

GRATTIS IDA!

  2011-09-14 / 15:48:12 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

idag fyller min fina vän ida år , så ikväll ska jag iväg på middag hos henne sen efter det blir det träning!
Har varit hos tandläkaren idag och fick mina gummisnoddar, hur ont gör inte det här då, kan ju fan inte öppna käften. känner verkligen för er som har räls, i really do!
nu ska jag snart dra in till staden och möta angelica! pusss

såhär på morgonkvisten.

  2011-09-14 / 08:03:42 / musik♥ / 0 KOMMENTARER



Jennifer Lopez ft. Lil Wayne - I'm into you♥

Imorgon kommer jag inte kunna blogga mycket!

  2011-09-13 / 23:09:59 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
tänkte dra igenom min dag snabbt ikväll, för måste dejta sängen tidigt ikväll.
- började med att springa till bussen på morgonen och sedan snubbla ut ur den vid sjukhuset.
- hade en svenska lektion och har fått ännu en skön lärare, denna gång är det mikael.
- lunch och sedan mentor tid, fick även en skoltröja , najs.
- mötte ida och malin , tog oss en tur till lugnviksskolan och hälsade på gamla lärare, usch vad jag saknar dom.
- gick hem, logga in på facebook -somna.
- lina kom på besök, käkade en massa godis.
- middag, for till krokom.
- förlorade med 5-6 men vi ägde ut dom ändå. puss på er tjejer.
nu ska jag ner och lägga mig, jag är så sjukt trött. ha en fin kväll. puss

09.30

  2011-09-13 / 09:30:27 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

sitter på skolan och har min första svenska lektion, känns bra vår lärare mikael från ö-vik är en skön gubbe!
nu ska jag väll försöka koncententrera mig, puss

Gavin Degraw - Not over you♥

  2011-09-13 / 08:25:07 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER






This is a cute post.

  2011-09-13 / 07:48:24 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

denna bild är så galet gullig, när jag såg den blev jag helt paff , haha!
ska börja fixa mig inför skolan, like usual! ha en bra dag mina vänner!
pusss

Finish what we started.

  2011-09-12 / 23:15:26 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
- jag har absolut världens bästa hund! som snart ska para sig också, då får man flera söta vovvingar som springer runt och förstör hemmet. underbart!
känner att min blogg har blivit astråkig, kan ni vara så underbara och ge förslag på vad ni vill läsa om för just nu är min insperation på NOLL!
godnatt kära ni som läser detta. puss

Mitt liv var värdelöst och sen kom du.

  2011-09-12 / 21:35:36 / bilder. / 0 KOMMENTARER

Kom hem efter skolan och deckade i soffan, min bror sov åt andra hållet men hamnade sedan brevid mig på min arm. Är vi inte världens sötaste syskon?
Har nu haft en jävligt lyckad träning och är sjukt pepp inför helgen då det är träningshelg! En hel helg full med innebandy, åhh jag älskar mitt liv!
nu väntar duschen, pusss

You can't always get what you want.

  2011-09-12 / 15:56:16 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

har börjat precis som alla andra lira wordfued och nu är jag helt besatt.. fick en liten panikattack på skolan idag när det inte funkade att gå in på skolans internet via telefonen. så istället satt jag och jobbade matte i typ tre timmar, duktig jag!
Har ju fått matte grupper och kan ju säga att jag har en av de bästa! Fy satan vad roligt vi hade idag!
nu ska jag fortsätta att äga ut alla på wordfued, hörs senare puss!

But it's like that, and that's the way it is.

  2011-09-11 / 23:29:50 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
har nu hamnat i sängen med en varm kopp te. bästa sättet att avsluta kvällen, te och tv tittande i sängen!
imorgon börjar jag skolan på riktigt, eller ja vi börjar med riktiga lektioner, det kommer bli asbra tror jag, då får jag äntligen se om jag valt rätt linje för just mig! men nu ska jag lägga mig, hörs imorgon! pusss

As we say goodbye.

  2011-09-11 / 17:15:59 / Allmänt. / 1 KOMMENTARER

hemma ifrån sly buntningen,  som var askul. alltså vilka sköna grabbar och brudar detta är, helt sjukt.
kommer använda resten av denna söndag att slappa framför tv och äta en massa. först one tree hill sedan idol! men nu blir det käk, puss

I'm on the edge of glory.

  2011-09-11 / 01:03:36 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

fick mig en trevlig inflyttningsfest, missade tvåan hem, väntade på nästa, kom hem, såg på the ugly truth- jädrigt bra film btw! och nu ligger jag i sängen helt slut och vill bara sova, ska upp om ungefär 6 timmar, då blir det full fart ut i skogen och bunta sly. men ha en trevlig söndag hurrni, för min lär ju sluta med lunginflammation i två veckor framöver. pusss

inflyttningsfest på G!

  2011-09-10 / 18:58:17 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

- drar snart iväg med felicia in till stan för inflyttningsfest. ha en fin lördag! puss

I'm movin on, letting go holding on to tomorrow.

  2011-09-10 / 13:25:17 / bilder. / 1 KOMMENTARER

hejsan hoppsan, nu är jag äntligen klar för dagen. ska bara stoppa i mig något och sen kommer ida och sofie hit, får se vad vi hittar på under dagen, efter maten blir det till att träffa felicia och sedan dra på inflyttningsfest hos elin, med resten av jemtlands damer och herrar! kommer dock inte vara borta så länge med tanke på att vi ska ut i skogen imorgon igen och bunta sly.. ahh kill me. nu blir det käk! pusss

Godmorgon allihopa!

  2011-09-10 / 07:43:36 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
Haha, nu är jag glad, klarade precis av att blogga ifrån mobilen!!! Detta är ett jävligt onödigt inlägg

jag kan inte dansa så fint som du.

  2011-09-09 / 13:12:54 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER


startar av fredagen med ett glas cola med isbitar och lägger mig ner för att sova en stund brevid mina sötnosar!
ska träffa fredrik efter maten, vi ska bla. på hockey, sen får vi väll se vad vi hittar på , jag vill se på idol men det vill nog inte han.. haha! men nu ska jag dra mig, orkar verkligen inte hålla mig uppe längre. pusss

jag är en usel bloggare!

  2011-09-08 / 22:29:39 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
hejsan bloggen, här sitter en tjej som saknar sommaren lite för mycket!
har hänt massa bra nu, och jag är super glad, allt bara flyter på, roligt på skolan, rolig klass, roliga lärare- bra dagar, bra träningar , mycket innebandy vilket är grymt! var ju fjällvandringen , usch . sov inget alls , och när jag väl somnade så vaknade jag och fick panik, dagen efter vaknade jag och kunde nästan inte röra mig, sova på ett sittunderlägg, eller vad det heter. nä usch! haha, dock hade vi roligt!
- idag var en jätte rolig och bra dag, dock höll jag på att skratta ihjäl mig under en viss redovisning vi hade idag, vill inte ens berätta om det! käkade även en massa nutella, och nu har jag precis duschat, har haft innebandy as usual! hörs senare!

- det är bra nu eller?

  2011-09-06 / 00:08:23 / text. / 0 KOMMENTARER
- förlåt mina läsare men just nu klarar jag inte av att skriva ett piss, för jag är så jävla arg.
och jag vill inte ha något fult och tråkigt inlägg på min blogg så jag återkommer på onsdag då jag kommer hem från fjällen. ha det så bra tills dess. puss

Give me a sweet dream or a beautiful nightmare!

  2011-09-05 / 18:29:38 / text. / 0 KOMMENTARER
- drar och spelar träningsmatch mot brunflo!
hörs när jag kommer hem någongång. pusssilipuss

gjort en packningslista!

  2011-09-05 / 17:16:50 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
dax att börja packa och fixa två frislagsvarianter till träningsmatchen ikväll emot brunflo!
pusspuss

bildbomb från stockholm!

  2011-09-05 / 17:03:35 / bilder. / 0 KOMMENTARER
bilderna ifrån gröna lund, häll på att gråta ihjäl när jag skulle åka kanoten, vart så jävla rädd , var även första gången jag åkte ett frittfall eller vad man kallar dom, så jag dog typ. hade dock en underbar dag och är sjukt stolt att jag sedan klarade av att åka fritt fall!!

en bildbomb med oredigerade bilder ifrån mina underbara fyra dagar i stockholm!
puss

I gave you my heart, but you gave it away.

  2011-09-05 / 08:05:20 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

hey-yo. har tagit mig ut sängen och uppför trapporna , har även tryckt i mig fika och nu chillar jag för fullt vid datorn och överväger om det verkligen är värt att åka till skolan, känns inte så riktigt. Fick reda på att jag ska på fjällresa imorgon och kommer hem på onsdag vid lunch, eller fick reda på hade glömt och läste om papperet tur det!! Vi ska till vålådalen, där jag var med min förra klass, last year. dock ska vi inte gå lika långt men det är mer posetivt.
nu ska jag ta det lugnt och kanske ta en tidigare buss för min väns skull, pusss

-

  2011-09-04 / 23:22:12 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
hemma nu, bloggar sen eller imorgon!
pussss

jonna gundt!

  2011-09-04 / 10:15:39 / Allmänt. / 1 KOMMENTARER
hejsan Jonna, tänkte bara säga att jag saknar dig så sjukt mycket!! men bara så du vet så har jag nog tid för dig i veckan! en fika efter skolan kanske?  hör av mig imorgon!

nu är jag vaken och klar , sista dagen i stockholm.
har haft 4 awesome dagar här, och önska att jag kunde stanna lite längre, är faktiskt inte så pepp på att åka 60 mil för att ta mig till östersund, men förhoppningsvis så kommer det gå snabbt!
Idag ska jag och angelica ta oss en liten sväng i täby centrum med lillan innan vi åker iväg till hundkappstävlingen, där mina hundar ska tävla! efter det blir det raka vägen hem till östersund så jag lär ju inte vara hemma först ikväll/inatt!
så jag kommer nog inte höra av mig först imorgon någongång. Ha det bra så länge. pussss

.-rubrik-.

  2011-09-03 / 23:36:21 / Allmänt. / 1 KOMMENTARER
hemma från gröna lund och från middagen hos mammas kusin. har haft en mycket trevlig dag/kväll och är just nu sjukt slut i hela kroppen, så ska ta och byta om och gå och lägga mig, imorgon blir det hundkappstävling sen en lång biltur hem till östersund. Alla bilder och liknanade får ni när jag kommer hem!
Imorgon blir det nog inget inlägg först jag kommit hem isf, kommer vara borta hela dagen!
hoppas ni har det jätte bra, pusss

we face tomorrow as we say goodbye to yesterday.

  2011-09-03 / 10:03:32 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
nu åker vi wahlströmare till gröna lund och har roligt, hörs när vi kommer tillbaka ikväll, för efter grönan blir det middag hos goa släktingar. pussssss

godmorgon!

  2011-09-03 / 08:50:13 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
godmorgon folket, nu har jag vaknat. 08.48, fan inte vanligt att jag är uppe den här tiden, nu medans jag är i stockholm så är världens snyggaste och världens förebild i östersund. tror alla fattar vem jag snackar om, kenza..
nu ska jag upp och äta sedan blir det full rulle så vi kommer iväg till gröna lund, ha en bra dag allihopa!

  2011-09-02 / 22:40:13 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
rest in peace, elma.

Till dig ida sjödin!

  2011-09-02 / 22:35:19 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER
hade glömt bort bloggen lite, får ursäkta mig för det.
idag har jag trampat runt på staden hela dagen och bara umgåts och shoppat lite. men det får ni se när jag anländer till östersund igen! Har annars haft det ganska bra! Imorgon ska vi fara iväg på gröna lund och jag är pepp, kommer bli tvingad till att åka uppskjutet men ska nog klara det, eller kommer det sluta med att jag gråter och ropar efter mamma som när vi var i gbg med klassen och jag åkte släng gungan?
det får vi vänta och se, har iaf med mig kameran så ska ta massvis med bilder. hör av mig senare för nu måste jag umgås. pusss

två steg från paradise.

  2011-09-01 / 12:13:24 / Allmänt. / 0 KOMMENTARER

fick sluta tidigare idag, mkt tidigare. tackar och bockar för det, för tänker inte sitta typ sju timmar i en bil utan mobil. käkade lunch på gouter med ernad,thomas , pernilla och adrian, trevligt. knepiga killar det där, men jävligt underhållande är dom!
nu ska jag mest ta det lugnt tills vi ska åka, ska försöka sova hela vägen i bilen. hörs senare idag/ikväll/imorgon!
pusss